Στείλτε μας τα Σχόλα σας
Ευχαριστήρια

Ευχαριστήρια

Αγαπητέ κύριε Στράτο, έχουμε καιρό να μιλήσουμε και σκέφτηκα να σας γράψω.
Εύχομαι να είστε καλά και να τα πάτε πάντα τόσο καλά με τις εγχειρήσεις, όπως τα πήγατε και με τις δικές μου.
Υ.Γ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έχετε κάνει για μένα. Θα χαρώ πολύ να σας δω σύντομα.

Άγγελος Π. (7 ετών)

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον χειρουργό οφθαλμίατρο Ευστράτιο Βασιλείου Γκοτζαρίδη, που έλκει την καταγωγή του από την Κομοτηνή, με λαμπρές σπουδές στο Λονδίνο και την Αμερική για την επιτυχημένη επέμβαση στο μάτι μου και την άψογη ιατρική φροντίδα και ψυχολογική στήριξη ώστε να ξεπεράσω με επιτυχία το πρόβλημα. Τέτοιοι γιατροί τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη και αναδεικνύουν το μεγαλείο του λειτουργήματός τους.

Γεώργιος Κουκούτσης

Γνωρίζω τον κύριο Γκοτζαριδη από το 2001 όταν στην διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ τραυματίστηκα και χρειάστηκε να χειρουργηθώ στο δεξιό οφθαλμό. Όταν οι άλλοι γιατροί μου έλεγαν ότι το πιο πιθανό ήταν να χάσω το μάτι μου,με την άσχημη τροπή που είχε πάρει η αποκόλληση, ο κύριος Γκοτζαριδης μου χαμογέλασε και μου είπε ‘’όλα θα πάνε καλά και θα έχεις μια απόλυτα φυσιολογική ζωή’’. Κι’ετσι έγινε! Εκεί που οι άλλοι δίστασαν, ο κύριος Γκοτζαριδης έδειξε γιατί μετέπειτα θα εξελισσόταν στο καλύτερο ,κατά τη πλειοψηφία, χειρουργό-οφθαλμίατρο στην Ελλάδα. Αλλά πάνω απ’ολα πρόκειται για έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που ο χαρακτήρας του δεν αλλοιώθηκε με τη πάροδο του χρόνου! Γιατρέ μου σε ευχαριστώ που με βοήθησες να κάνω μια φυσιολογική ζωή και εύχομαι να σ’ έχει ο θεός πάντα καλα,εσενα και το υπέροχο team σου που είναι όλοι διαλεγμένοι ένας κι’ενας, για να προσφέρεις τα μέγιστα στην Ελλάδα αλλά και γενικά στην επιστήμη της ιατρικής!

Διονύσιος Μπαλάσκας

Αρχική

Ο Γιατρός

Υπηρεσίες

Παθήσεις

Συνέδρια - Δημοσιεύσεις

Ενημέρωση

Επικοινωνία

Ποσοστά Επιτυχίας

Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς
Τελική αποκατάσταση → 98,7%!

Οπή Ωχράς Κηλίδας Τελική
αποκατάσταση → 100%!

Επιαμφιβληστροειδική Μεμβράνη → Τελική Αποκατάσταση 100%!
Τμηματική Οπή Μερικού Πάχους → έρευνα σε εξέλιξη, σύντομα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα

 

Περισσότερα

Πρότυπο Oφθαλμολογικό Kέντρο

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας, για ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα και βίντεο μας
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 210 7212200

Κινητό: +30 210 7212201

Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 66, Αθήνα

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.