Στείλτε μας τα Σχόλα σας
Προσωπικό

Προσωπικό

Παυλίνα Κουτζούκη – Κλινική ΟπτομέτρηςΑπόφοιτη του τμήματος Οπτικής-Οπτομετρίας, του ΤΕΙ Αθήνας και μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας.
Εργάζεται στο κέντρο μας από το 2007 και είναι υπεύθυνη για την προεξέταση των ασθενών (λήψη ιστορικού, έλεγχος όρασης, γυαλιών και πίεσης των ματιών).

Ελίνα Γεωργουδάκη – Γραμματειακή ΥποστήριξηΑπόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College. Είναι υπεύθυνη για την καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών, από το κλείσιμο του ραντεβού έως και την αποχώρησή τους από το ιατρείο (τακτοποίηση οικονομικών και ενημέρωσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται).

Σουσάννα Γιαννακοπούλου – Βοηθός χειρουργείου και χειρίστρια διαγνωστικού εξοπλισμούΑπόφοιτη σχολής Νοσηλευτικής. Είναι υπεύθυνη για την εργαλειοδοσία στο χειρουργείο και στο ιατρείο μας αναλαμβάνει τη διαχείριση των διαγνωστικών μηχανημάτων (φωτογραφία βυθού και οπτική τομογραφία συνοχής).

Βίκυ Μελά: Κλινική Οπτομέτρης MSc

Απόφοιτη του τμήματος Οπτικής-Οπτομετρίας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού του τμήματος Οπτικής & Όρασης της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Κρήτης.

Στο ιατρείο μας ασχολείται με την προεξέταση των ασθενών, καθώς και με τις διαγνωστικές εξετάσεις της οπτικής τομογραφίας συνοχής (OCT) και της φωτογραφίας βυθού. Επιμελείται επίσης την ενημέρωση του site μας, των social media και των ερευνητικών εργασιών του κέντρου.

Αρχική

Ο Γιατρός

Υπηρεσίες

Παθήσεις

Συνέδρια - Δημοσιεύσεις

Ενημέρωση

Επικοινωνία

Ποσοστά Επιτυχίας

Αποκόλληση Αμφιβληστροειδούς
Τελική αποκατάσταση → 98,7%!

Οπή Ωχράς Κηλίδας Τελική
αποκατάσταση → 100%!

Επιαμφιβληστροειδική Μεμβράνη → Τελική Αποκατάσταση 100%!
Τμηματική Οπή Μερικού Πάχους → έρευνα σε εξέλιξη, σύντομα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα

 

Περισσότερα

Πρότυπο Oφθαλμολογικό Kέντρο

Newsletter

Εγγραφείτε στα Newsletter μας, για ενημερώνεστε για τα νέα άρθρα και βίντεο μας

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 210 7212200

Κινητό: +30 210 7212201

Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας 66, Αθήνα

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.